Prilikom preuzimanja pošiljke, molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova, ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili:

  • da proizvod ne odgovara onom koji ste poručili,
  • da je proizvod oštećen,
  • da je proizvod neispravan,

molimo Vas da nas o neispravnosti pošiljke obavestite u roku od 24h od prijema e-mejlom na porudzbina@niomika.rs. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email porudzbina@niomika.rs kako bi Vam poslali potreban Zahtev za reklamaciju ili da isti preuzmete klikom na linku.

Neophodno je da nam popunjen Zahtev posaljete na mail. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od prijema reklamacije. Rok za rešavanje je 15 dana od prijema reklamacije.

Prodavac ne preuzima nikakvu odgovornost za greške Potrošača, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu.

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme ZAVRŠITE KUPOVINU, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

Niomika.