GDE SE ROBA ISPORUČUJE?

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, odnosno u svim mestima u kojima je moguća isporuka od strane kurirske službe.

Rok Isporuke

Nakon što ste završili proces poručivanja , na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja.

Samo u slučaju bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naša služba podrške.

Rok isporuke porudžbina je 1-3 radna dana, nedelja se ne računaju. Do produženja roka isporuke može doći ukoliko primalac nije na adresi prilikom pokušaja isporuke, zbog loših vremenskih uslova, ili drugih nepredviđenih situacija na koje kurirska služba ne može uticati.

Cena Ispuruke

Isporuka je besplatna za porudžbine koje iznose preko 5.000,00 RSD. 

0 RSD – 4.999 RSD399 RSD
5.000 RSD – 🚀0 RSD 
  

* minimalna vrednost porudžbine je 699 RSD.

Preuzimanje pošiljke

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kuriska služba dostavu vrši svim danima osim nedelje u intervalu od 8-17 časova. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu za isporuku (npr. adresa radnog mesta) od one koju ste naveli prilikom registracije na sajtu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, porudžbina će se vratiti nama. Po prijemu porudžbine, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.